✓ Snelle service
✓ 24/7 bereikbaar
✓ Verzorgt gehele productieproces

Walswerk

Schakel Prozee Techno-Service uit Enkhuizen in voor deskkundig walswerk. Dit is een techniek om platte platen om te buigen. Zo maken we verschillende vormen en bogen in metalen platen. Door onze brede technische basis waarborgen we een hoge kwaliteit bij het walsen. Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in het leveren van deskundig walswerk.

Vraag een offerte aan om materiaal te laten CNC-frezen

Wij leveren walswerk op hoge kwaliteit

Bij walswerk kijken we naar de dikte, breedte, materiaalsoort en diameter van een plaat. Dit zijn belangrijke factoren bij het ombuigen en vervormen. Walswerk is uitermate geschikt voor het produceren van verloopstukken, segmentbochten en rompen. Voor het buigen van buizen gebruiken we ook de doornbuigtechniek. Dit voorkomt scheuren en snelle vervorming. Deze technieken werken uitstekend voor stevig plaat- en constructiewerk. Bij het leveren van eindproducten streven we naar hoge kwaliteit.

CNC kantbank

Neem contact met ons op voor advies

Als totaalleverancier van metaalbewerking houden we ons bezig met het gehele productieproces. Om nauwkeurigheid te waarborgen gebruiken we ook computergestuurde machines voor bepaalde werkzaamheden. Dit doen we bijvoorbeeld bij het CNC-frezen. Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u weten hoeveel walswerk voor uw project kost? Vraag eenvoudig een offerte aan op maat. We zijn bereikbaar via het contactformulier en telefonisch op 0228 318 811.

Kom gerust een keer langs

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Naam(Vereist)