✓ Snelle service
✓ 24/7 bereikbaar
✓ Verzorgt gehele productieproces

Doornbuigen

Laat het doornbuizen van uw buizen over aan Prozee Techno-Service uit Enkhuizen voor hoge kwaliteit. Wij denken graag met u mee om tot robuuste eindproducten te komen. Buizen zijn, door de holte, minder stevig om te verbuigen. Voorkom dat uw buizen tijdens het buigproces afbreken, door deze bij ons te laten doornbuigen. We beschikken deskundige vakmensen, die met hun kennis en vaardigheden hoge kwaliteit leveren.

Vraag een offerte aan om materiaal te laten CNC-frezen

De voordelen van doornbuigen

Voor plaat-en-constructiewerk is het essentieel dat gebogen platen en buizen stevig zijn. Dit vormt de basis van een eindproduct. Bij het doornbuigen wordt er een flexibele doorn in de buis geplaatst. Dit voorkomt het risico op scheuren en snelle vervorming. Deze techniek is uitstekend geschikt voor leidingwerk en voorkomt lelijke plooien in de gebogen bochten. Zo voldoen al uw producten aan de hoge kwaliteitseisen die we aan onszelf stellen. Wilt u niet alleen buizen, maar ook platen verbuigen? Wij voeren ook walswerk uit tegen een scherpe prijs.

CNC kantbank

Neem contact op en vraag om een nauwkeurige offerte

Wij voeren, als totaalleverancier van metaalbewerking, het gehele productieproces vakkundig uit. Waarbij onze specialiteit ligt bij lasersnijden. Bent u bezig aan een bouwproject en wilt buizen verbuigen op hoge kwaliteit? Neem dan contact met ons op voor advies of vraag eenvoudig een offerte aan voor het doornbuigen. We zijn telefonisch bereikbaar op 0228 318 811.

Kom gerust een keer langs

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Naam(Vereist)