Machinebouw

Efficiënte en kostenbesparende machinebouw op maat

Onze vakbekwame machinebouwers kunnen u helpen bij elke fase van machinebouw: van idee tot productie en aanpassing van machines en apparaten. Prozee ontwerpt, ontwikkelt en produceert machines voor uiteenlopende opdrachtgevers tegen concurrerende prijzen.

In onze machinefabriek in Enkhuizen bedenkt Prozee innovatieve oplossingen om uw productieproces efficiënter te maken. Bij de ontwikkeling en productie van machines streven wij naast efficiency, betrouwbaarheid, bedienings- en onderhoudsgemak na.

Wilt u meer informatie over machinebouw of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf? Neem dan contact op met Prozee door te bellen met 0228 318 811 of vraag een offerte op.

Stap 1

Offerte opvragen

Stuur simpelweg uw offerte in voor uw halffabricaat, framebouw of totale machine. Heeft u een spoedorder? Geef het aan.

Stap 2

Bestanden uploaden

Bij de aanvraag stuurt u alle nodige bijlagen in, dan zorgen wij ervoor dat u zo snel mogelijk uw offerte op maat ontvangt.

 

Stap 3

Productie wordt gestart

Prozee levert compleet:we produceren van de tekening, naar het ontwerp tot het geconserveerde product. We verwerken zowel RVS, staal als aluminium.

Stap 4

Levering van de bestelling

Met het just in time principe stemmen we uw opdracht af op de diverse leveranciers. Prozee waarborgt dat u uw eindproduct precies op tijd ontvangt.

 

Wat is machinebouw?

Met machinebouw doelen we op de totale bouw van een machine: van ontwerp tot eindresultaat. Deze machines produceren we voor een tal aan branches, daardoor blijven onze engineers continu uitgedaagd. Prozee ontwerpt, produceert en levert machines volledig op maat, zoals: gereedschapswerktuigen, machines of installaties. We krijgen regelmatig complexe technische vraagstukken voorgelegd, waar onze engineers innovatieve oplossingen voor bedenken.

 

Ervaren machinebouwers

Het team van Prozee bestaat uit ervaren machinebouwers die continu innovatieve oplossingen bedenken om de efficiëntie en kwaliteit van productieprocessen te maximaliseren.
Onze engineers werken met de meest geavanceerde 3D ontwerp- en tekenprogramma’s om apparaten en machines tot in detail vorm te geven en technische berekeningen uit te voeren.
Met de expertise die Prozee in huis heeft op het gebied van mechanica en besturingstechniek zijn we in staat bedrijven te helpen bij zowel de ontwikkeling, productie, als aanpassing van machines en apparaten.

Modern machinepark

Prozee beschikt over een uitgebreide machinefabriek in Enkhuizen die voorzien is van de modernste apparatuur. In de fabriek vervaardigen we de meeste machineonderdelen in eigen beheer. Hierbij staan de wensen van de opdrachtgever altijd centraal.

Speciaal machinebouw

In onze fabriek assembleren we complete machines en apparaten. We richten de productieruimte per opdracht in en voorzien deze van utiliteit, magazijn, hijs- en hefmiddelen en speciaalgereedschappen. We stemmen, indien nodig, de personele capaciteit zelfs volledig af op de behoefte van de klant.

Staal, aluminium of rvs machinebouw

De engineers van Prozee zijn technische specialisten. We bouwen uw machines met rvs, staal en aluminium onderdelen. We maken een compleet eindproduct door ook het las- en assemblagewerk voor u te vervaardigen. Met name voor de voedingsmiddelenindustrie, zijn de plaatwerken van rvs veel van toepassing.

Apparatenbouw voor uiteenlopende branches

Prozee heeft een grote verscheidenheid aan opdrachtgevers. We ontwikkelen en bouwen zowel machines op grote als kleine schaal en bedienen uiteenlopende markten, waaronder:

  • Voedingsmiddelenindustrie
  • Procesindustrie
  • Zaadverwerkende industrie
  • Chemische industrie
  • Drinkwaterbedrijven
  • Openbaar vervoer
  • Gemeentes en
  • Overheidsinstanties

Ook in uw bedrijfstak stellen we ons zeer uitgebreide dienstenpakket beschikbaar. Wilt u direct weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met Prozee door te bellen met 0228 318 811 of vraag een offerte op.

Maatwerk machinebouw

Aan de productie van ieder product worden andere eisen gesteld. Elk bedrijf is bovendien anders en vergt een eigen aanpak. Machinebouw is dan ook per definitie maatwerk en precisiewerk. Machines worden door Prozee volledig naar uw wensen en eisen gebouwd.

Voor Prozee is het bedenken en mee uitwerken van slimme constructies die de productieprocessen van een bedrijf verbeteren dan ook steeds weer een uitdaging.

Efficiënt en kostenbesparend

Door uw productieprocessen te stroomlijnen met de nieuwste technieken kunt u tijd en kosten besparen, zodat u uw aanschaf op termijn vanzelf terugverdient. Met innovatieve machines kunt u bovendien in veel gevallen menselijke fouten voorkomen, hetgeen de kwaliteit van het eindproduct ten goede komt. Efficiëntie en productverbetering gaan dan ook vaak hand in hand.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over machinebouw of wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf? Neem dan contact met op met Prozee door te bellen met 0228 318 811 of door het contactformulier in te vullen.

Scroll naar boven
Scroll naar top

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Naam(Vereist)