PROZEE is toeleverancier in de verspanende sector voor zowel ferro als non-ferro materialen. Alle werkstukken worden gemaakt door CNC-gestuurde machines. Wij garanderen maatwerk verspaning met de beste kwaliteit tegen een marktconforme prijs. U kunt bij ons terecht voor onder andere: draaien, frezen, kotteren en spiebaansteken. Ook verzorgen wij reparatiewerk, knappen we uw producten op of maken we een compleet nieuw product volgens tekening of oud model.

Neem direct telefonisch contact op via 0228 318 811 voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte op.

Stap 1
Stap 2
Stap 3
Stap 4
Offerte opvragen
Stuur simpelweg uw offerte in voor uw halffabricaat, framebouw of totale machine. Heeft u een spoedorder? Geef het aan.
Bestanden uploaden
Bij de aanvraag stuurt u alle nodige bijlagen in, dan zorgen wij ervoor dat u zo snel mogelijk uw offerte op maat ontvangt.
Productie wordt gestart
Prozee levert compleet:we produceren van de tekening, naar het ontwerp tot het geconserveerde product. We verwerken zowel RVS, staal als aluminium.
Levering van de bestelling
Met het just in time principe stemmen we uw opdracht af op de diverse leveranciers. Prozee waarborgt dat u uw eindproduct precies op tijd ontvangt.
Liertrommel verspanen

Waarom verspanen bij PROZEE?

Totaalleverancier

Doordat wij bij PROZEE de meeste productieprocessen in eigen beheer hebben kunnen wij u een compleet pakket aan diensten leveren, één aanspreekpunt en korte lijnen voor uw gehele productieproces van ontwerp tot montage. Dit levert u als klant kortere doorlooptijden op en een aanzienlijke kostenbesparing in het productieproces.

Meedenken

Het enige wat voor ons telt is dat u als klant tevreden bent. Om dit te realiseren denken wij graag met u mee, zodat u tevreden bent vanaf het eerste moment dat u uw aanvraag bij ons neerlegt. Dankzij jarenlange ervaring in de verspanende sector weten wij als geen ander met welke oplossing u geholpen bent. Ook staan wij open voor nieuwe uitdagingen waarbij wij u ontzorgen, van ontwerp tot montage. 

Snel schakelen

Niets is zo vervelend als moeten wachten op een product, terwijl u deze dringend nodig heeft. De open structuur binnen PROZEE zorgt ervoor dat wij snel kunnen schakelen en uw product snel geleverd kan worden. Indien gewenst leveren wij uw producten bij uw bedrijf af met onze eigen chauffeur.

Gegarandeerde kwaliteit

Door het gebruik van moderne CNC gestuurde machines is het mogelijk om werkstukken tot in detail nauwkeurig te maken. Echter, zonder goed opgeleide- en gekwalificeerde werknemers is het onmogelijk de machines kwaliteitswerk af te laten leveren. Daarom hebben onze werknemers jarenlange ervaring en worden zij voortdurend bijgeschoold. 

Bij PROZEE maken we gebruik van de volgende toepassingen:

 • CNC-Frezen 
 • CNC-Draaien 
 • Kotteren

 

 • Tappen
 • Boren
 • Brootsen (ook blinde gaten)

Geavanceerde CNC verspaningsmachines

Voor onze verspanende-bewerkingen maken we gebruik van meest geavanceerde verspanende gereedschappen en draaien en frezen we met de nieuwste CNC verspaningsmachines. Hierdoor kunnen we draaien en frezen met de hoogste precisie waardoor we producten van een zeer hoog kwaliteitsniveau kunnen waarborgen.

Bekijk onze voltooide projecten

Neem een kijkje in ons portfolio om te zien welke opdrachten we eerder hebben vervuld voor een diversiteit aan branches. Naast verspanen is Prozee gespecialiseerd in lasersnijden, plaatbewerkingskidbouwleidingwerk en machinebouw. Voorbeelden van deze opdrachten zijn:

 

Liertrommels voor theaterinrichting

 • Productie van alle plaatwerkdelen
 • Productie van alle draai- en freesdelen
 • Verzorging van de oppervlaktebehandeling

Proefopstelling voor het testen van hoogspanningskabels

 • Productie van alle plaatwerkdelen en het lassen hiervan
 • Productie van alle aluminium draai- en freesdelen
 • Verzorging van de oppervlaktebehandeling

Behuizing voor meetinstrumenten in verschillende bouwvormen.

 • Productie van alle plaatwerkdelen en het lassen hiervan
 • Productie van alle draai- en freesdelen
 • Verzorging van de oppervlaktebehandeling
 • Assemblage van de gehele behuizing
testopstelling hoogspanning
behuizing meetinstrument

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

De opdrachten voor plaatbewerking krijgen we meestal in een van de volgende drie vormen:

1.      Verspaning volgens tekening

U heeft een aanvraag waarbij de tekeningen aanwezig zijn, wij maken hiervoor een offerte met levertijd die na akkoord geproduceerd zal worden.

2.      Eén op één namaken

U heeft een acuut probleem en heeft een vervangend onderdeel nodig waarvan geen tekening aanwezig is, wij kunnen dit onderdeel inmeten, tekeningen en produceren zodat uw productie minimaal stil staat.

3.      Een spoedopdracht

U heeft met spoed een opdracht voor verspaning. Ook hiervoor klopt u bij Prozee aan. Onze specialisten pakken het gelijk voor u op!

Verspaningstechnieken

Onderstaande technieken worden vaak toegepast bij verspanen.

brootsen style

Frezen

Bij verspanende bewerkingen maken we gebruik van roterende frezen. Deze frezen nemen iedere keer kleine stukjes weg totdat de gewenste vorm van het metaal bereikt is, bij PROZEE doen we dit met een CNC 4 assige freesbank met een bereik van 1500x650x600 mm.

Draaien

Een van de verspanende metaalbewerkingen die wij uitvoeren is het draaien van metaal. Hierbij draait het product rond en wordt er een snijdende beweging uitgevoerd. Door middel van een beitel wordt er metaal weggenomen tot de gewenste vorm. Bij PROZEE doen we dit met een CNC draaibank.

Brootsen

Met brootsen kunnen we doorlopende of blinde spiebanen of andere inwendige contouren aanbrengen, dit doen wij op onze CNC-draaibank waar deze functie op zit, op de laatste foto is te zien hoe dit werkt, naast machinaal brootsen kunnen we doorlopende gaten ook handmatig brootsen.

Boren- en Tappen

We kunnen op zowel de CNC draai- als de freesbank boren en tappen, dit kan in een cyclus bewerking uitgevoerd worden, door deze bewerking op de CNC-machines uit te voeren is de herhalingsnauwkeurigheid constant. 

 

Kotteren

Middels het kotteren op de CNC freesbank kunnen we delen van onderdelen vlakken, zodat het oppervlak aan meerdere kanten exact haaks kan worden gemaakt. Ook kotteren we gaten uit volgens op tekening aangegeven specificaties.

Vraag een offerte op voor verspaning

Prozee is naast verspanen gespecialiseerd in o.a. lasersnijden en machinebouw. Wilt u weten wat Prozee voor u kan betekenen? Neem contact met ons op via telefoonnummer 0228 318 811. U kunt ook direct een offerte opvragen voor een prijsopgaaf.

 
Scroll naar boven

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Naam(Vereist)