Aluminium plaatbewerking

Bij Prozee voeren we uw opdracht voor aluminium, rvs- en staal plaatbewerking perfect uit. Ons machinepark in Enkhuizen bestaat uit de beste kwaliteit machines van de huidige markt, waardoor we iedere opdracht voor u kunnen vervaardigen. We zijn expert op het gebied van lasersnijden, kanten, frezen en lassen. We voeren de opdracht desgewenst voor u uit op locatie. U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken. Heeft u uw plaatbewerking in korte tijd nodig? Niets is onmogelijk met onze innovatieve machines en deskundige specialisten.

Neem direct telefonisch contact op via 0228 318 811 voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte op.

Stap 1
Stap 2
Stap 3
Stap 4
Offerte opvragen
Stuur simpelweg uw offerte in voor uw halffabricaat, framebouw of totale machine. Heeft u een spoedorder? Geef het aan.
Bestanden uploaden
Bij de aanvraag stuurt u alle nodige bijlagen in, dan zorgen wij ervoor dat u zo snel mogelijk uw offerte op maat ontvangt.
Productie wordt gestart
Prozee levert compleet:we produceren van de tekening, naar het ontwerp tot het geconserveerde product. We verwerken zowel RVS, staal als aluminium.
Levering van de bestelling
Met het just in time principe stemmen we uw opdracht af op de diverse leveranciers. Prozee waarborgt dat u uw eindproduct precies op tijd ontvangt.
Plaatbewerking oplevering door Prozee

Wat is Aluminium plaatbewerking?

Met plaatbewerking bedoelen we alle vormen van bewerking die we toepassen op metalen platen. Deze platen kunnen van staal, slijtvast staal, hoogsterkte staal, RVS of aluminium zijn. De platen worden dusdanig bewerkt dat zij hun functie voor een bepaalde machine of productielijn kunnen vervullen. Om deze reden bewerken we de platen zeer secuur, zodat we ze perfect passend opleveren.

Vormen van plaatbewerking

Onder de term plaatbewerking vallen vele verschillende vormen:

·         Afbramen
·         Assembleren
·         Autogeensnijden (brandsnijden)
·         (Glad)walsen
·         Kantafronden, ontbramen of silken
·         Kanten of buigen
·         Lassen
·         Plasmasnijden
·         Stansen
·         Zagen

·         Boren
·         Coaten
·         Frezen
·         Knippen
·         Kotteren
·         Lasersnijden
·         Tappen
·         Verzinken
·         Watersnijden

Ons machinepark

Voor aluminium, rvs- en staal plaatbewerking maken we als totaalleverancier in metaalbewerking gebruik van verschillende machines. Onze innovatieve machines behoren over de modernste technologieën van deze tijd. Op deze manier kunnen we u van het beste aluminium, rvs- en staal plaatbewerking én de snelste bewerking voorzien. Naast dat wij trots zijn op ons machinepark, zijn wij dat ook op onze specialisten. Zij zorgen ervoor dat uw plaatbewerking perfect verloopt en u tevreden bent met het resultaat van de opdracht. Naast aluminium, rvs- en staal plaatbewerking is Prozee gespecialiseerd in:

Bekijk onze voltooide projecten

Neem een kijkje in ons portfolio om te zien welke opdrachten we eerder hebben vervuld voor een diversiteit aan branches. Voorbeelden van deze opdrachten zijn:

Hoe zijn wij u van dienst?

De opdrachten voor aluminium, rvs- en staal plaatbewerking krijgen we meestal in een van de volgende drie vormen:

1.      Plaatbewerking van ontwerp tot resultaat

U heeft een specifieke opdracht voor uw productielijn. Onze specialisten ontwerpen de plaat voor u op maat.

2.      Eén op één namaken

U heeft een productielijn waarvan één of enkele onderdelen vervangen dienen te worden. Onze specialisten kopiëren het ontwerp. We leveren de plaat prefab en kunnen deze eventueel op uw locatie aansluiten.

3.      Een spoedopdracht

U heeft met spoed een opdracht voor aluminium, rvs- en staal plaatbewerking. Ook hiervoor klopt u bij Prozee aan. Onze specialisten pakken het gelijk voor u op!

Voorbeeld voor Plaatbewerking

Technieken voor rvs-plaatbewerking

Onderstaande technieken worden veelal toegepast bij rvs-plaatbewerking in de volgorde van benoeming. Maar ook bij Aluminium en staal plaatbewerking

Voorbeeld van plaatbewerking

Scheiden

Bij het scheiden van de plaat zorgen we ervoor dat de plaat wordt opgedeeld. Dit kunnen we door rechte of ronde delen uit de plaat te snijden, knippen of zagen. Er zijn voor rvs-plaatbewerking verschillende soorten scheidingstechnieken, zoals: lasersnijden, waterstraalsnijden, ponsen of stansen.

Omvormen

Bij het omvormen van de plaat veranderen we hem van een 2D- naar een 3D-object. De technieken die we voor rvs-plaatbewerking gebruiken zijn: walsen, zetten, buigen en verspanen.

Verbinden

Wanneer de plaat zijn juiste vorm heeft kan hij verbonden worden aan de andere onderdelen. Deze laatste stap van rvs-plaatbewerking voeren we uit door de platen te lassen of te solderen.

Benader ons voor een offerte op maat

Prozee is gespecialiseerd in aluminium, rvs- en staal plaatbewerking gespecialiseerd. Wilt u weten wat Prozee voor u kan betekenen? Neem contact met ons op via telefoonnummer 0228 318 811. U kunt ook direct een offerte opvragen voor een prijsopgaaf.

Scroll naar boven

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Naam(Vereist)