✓ Snelle service
✓ 24/7 bereikbaar
✓ Verzorgt gehele productieproces

Plaat- en constructiewerk

Voor de bewerking van plaat- en constructiewerk moet u bij ons zijn. Een stevige plaatconstructie vormt de basis voor een sterk eindproduct. Bij plaat- en constructiewerk worden platen en onderdelen tot een geheel samengevoegd. Omdat dit de basis vormt van een gebouw, machine of installatie, is het belangrijk dat dit vakkundig gebeurt. Prozee Techno-Service uit Enkhuizen is gespecialiseerd in plaat- en constructiewerk.

Vraag een offerte aan om materiaal te laten CNC-frezen

Wij zorgen met solide plaat- en constructiewerk voor een stevige basis

Bij plaatconstructie komt een flinke dosis vakmanschap kijken. Laat het daarom goed uitvoeren door een totaalleverancier in metaalbewerking. Wij beschikken over een uitgebreid team aan vakmensen, dat u graag verder helpt met het uitvoeren van plaatconstructie, van ontwerp tot aan de productie. Waarbij nauwkeurigheid ook essentieel is. Voor de nauwkeurigheid maken we ook regelmatig gebruik van de lastechniek robotlassen.

CNC kantbank

Voor plaatconstructie en plaatbewerking moet u bij ons zijn

Naast de plaatconstructie verzorgen we ook plaatbewerking voor u. Om onregelmatigheden en scherpe randen te verwijderen, ontbramen we het plaatwerk zorgvuldig. Met onze moderne machines en efficiënte productietechnieken doen we dit in een snelle tijd. Zo helpen we u bij het plaat- en constructiewerk graag met het verwerken van spoedorders. We zijn met ook specialist in het verbuigen en walsen van stalen en metalen platen. Ook voor walswerk kiest u voor ons.

medewerkers PROZEE

Vraag een offerte aan voor uw plaat- en constructiewerk en profiteer van onze hulp

Een sterke plaatconstructie vormt de basis van een eindproduct. We voeren graag het gehele productieproces voor u uit. Prozee is de specialist in leidingwerk, machinebouw en CNC-frezen. Bent u geïnteresseerd in onze hulp? Vraag eenvoudig een offerte aan voor het plaat- en constructiewerk. We zijn bereikbaar via e-mail verkoop@prozee.nl en telefoon 0228 318 811.

Kom gerust een keer langs

Scroll naar boven

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Naam(Vereist)