CNC-frezen

Voor het bewerken van ruwe grondstoffen is CNC-frezen de uitstekende techniek. Hiermee freest Prozee Techno-Service uit Enkhuizen accuraat en snel de meest complexe vormen voor u uit. Bij het snijden en bewerken van moeilijke vormen is het belangrijk om heel nauwkeurig te zijn. Daarom laten we bij metaalbewerking sommige taken uitvoeren door een computer aangestuurde machine. Voorbeelden hiervan zijn CNC-plaatbewerking, CNC-draaien en CNC-frezen.

✓ Snelle service
✓ 24/7 bereikbaar
✓ Verzorgt gehele productieproces

Vraag een offerte aan om materiaal te laten CNC-frezen

2D CNC-frezen

Als totaalleverancier in metaalbewerking verzorgen wij het CNC-frezen van ruwe grondstoffen naar mooie eindproducten voor u. We CNC-frezen in 2D en 3D. Onder 2D-frezen verstaan we ook CNC-plaatbewerking. De computergestuurde machine snijdt de gewenste vormen uit met de juiste diepteverschillen. CNC-plaatbewerking kan met verschillende soorten materialen. Aluminium plaatbewerking is hiervoor geschikt. Met CNC-plaatbewerking ontbraamt u het metaal van uw plaat, zodat er geen onregelmatigheden en scherpe randen meer aanzitten.

CNC kantbank

3D CNC-frezen

We CNC-frezen ook in 3D-vormen. Dit doen we door materiaal te bewerken middels CNC-draaien. Dit is een verspaningstechniek. Bij CNC-draaien wordt het materiaal rondgedraaid en daarmee een snijbeweging uitgevoerd. De machine slijpt alle delen weg die verwijderd moeten worden, zodat het de juiste vormt krijgt. CNC-draaien is uitstekend geschikt bij leidingwerk. Is dit iets voor u?

medewerkers PROZEE

Wij bieden oplossingen op maat

Met ons deskundige team aan ervaren professionals leveren we al meer dan 30 jaar lang kwaliteit van hoog niveau. Dankzij ons vakkundige team zijn we in staat om grote projecten uit te voeren. Met CNC-draaien en CNC-plaatbewerking voorkomen we menselijke fouten en leveren we precisiewerk. Dit doen we voor een scherpe prijs.

Vraag gerust voor een offerte aan voor het frezen

Naast CNC-plaatbewerking en CNC-draaien is het ook mogelijk om walswerk door een computer aangestuurde machine te laten uitvoeren. Zo verbuigen we uw platen nauwkeurig en secuur. We zijn de specialist in lasersnijden. Dus wilt u materiaal laten CNC-frezen? Vraag dan om een offerte voor het frezen. We zijn bereikbaar via e-mailadres verkoop@prozee.nl en telefoonnummer 0228-318-811.

Kom gerust een keer langs

Scroll naar boven

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Naam(Vereist)