✓ Snelle service
✓ 24/7 bereikbaar
✓ Verzorgt gehele productieproces

Plaatwerk ontbramen

Om onregelmatigheden en scherpe randen te verwijderen, is het nodig om uw plaatwerk te ontbramen. Na het slijpen, laseren en lasersnijden ontstaat er braam, wat uw eindproduct scherpe randjes geeft en ongebruiksvriendelijk maakt. Bij de metaalbewerking van plaatwerk is het daarom belangrijk om alles te ontbramen voor een glad eindproduct.

Vraag een offerte aan om materiaal te laten CNC-frezen

Laat uw plaatwerk ontbramen voor mooie en gladde zijdes

We ontbramen uw plaatwerk graag na deze werkzaamheden voor mooie en gladde zijdes. Hierdoor is het plaatwerk ook makkelijk schoon te houden. Daarbij zorgt het ervoor dat een eventuele coating beter aan de plaat hecht. Deze nabewerking geeft veel voordelen. Wij voeren als totaalleverancier van metaalbewerking het gehele productieproces uit. Van ontwerpen, produceren, monteren tot aan onderhouden. Bij rvs-, staal- en aluminium plaatbewerking kunt u bij ons terecht voor de volgende werkzaamheden:

CNC kantbank

Schakel ons in voor hulp

Onze eindproducten leveren we met korte levertijden en vervoeren we met ons eigen transport, dat scheelt u weer tijd en moeite. We zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en spoedorders. Dus wilt u graag plaatwerk laten ontbramen? Vraag dan een offerte aan. We zorgen binnen een dag voor een offerte op maat. Benader ons via het contactformulier of bel naar 0228 318 811.

medewerkers PROZEE

Kom gerust een keer langs

Scroll naar boven

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Naam(Vereist)