✓ Snelle service
✓ 24/7 bereikbaar
✓ Verzorgt gehele productieproces

Laserlassen

Wilt u materiaal deskundig aan elkaar laten laserlassen? Prozee Techno-Service uit Enkhuizen gebruikt deze lastechniek al jaren voor een hoog afwerkingsniveau. Bij laserlassen worden twee stukken van hetzelfde materiaal versmolten met elkaar door een laserstraal. Door de hoge energiedichtheid van de laserstraal is deze lasmethode in staat om diep tot in de naad van het materiaal door te dringen. Dit zorgt voor een stevige verbinding.

Vraag een offerte aan om materiaal te laten CNC-frezen

Laserlassen is ideaal om snel grote series te lassen

Lassen komt soms erg nauw. Daarom is het goed om laserlassen door robotlassers te laten uitvoeren. Dit verhoogt niet alleen de nauwkeurigheid, maar ook de snelheid. Zo zijn we als totaalleverancier van metaalbewerking in staat om met spoed op hoge snelheid te lassen, voor als uw bouwproject een belangrijke deadline moet halen. De laserstraal, waarmee we lassen, kan ook gebruikt worden voor het snijden van materiaal. Zo laserlassen en lasersnijden we grote series voor grote projecten. Wilt u weten hoeveel dit nou precies kost?

CNC kantbank

Ook geschikt voor plaatbewerking

Laserlassen is ook uitstekend geschikt voor heel dun plaatmateriaal. Daarom wordt deze lastechniek vaak gebruikt voor staal-, rvs- en aluminium plaatbewerking. De lasverbinding is ook heel sterk, waardoor een verbinding niet zomaar afbreekt.

medewerkers PROZEE

Vraag een offerte aan voor het lassen en kom langs

Laat uw materiaal voor enorme stevigheid bij ons aan elkaar laserlassen. Met onze laser zijn we ook nog in staat om uw buizen secuur te lasersnijden. Dus neem contact met ons op voor de metaalbewerking van uw project. We zijn telefonisch bereikbaar via 0228 318 811. We voeren het gehele productieproces vakkundig uit. Vraag bij interesse uw offerte aan voor het lassen.

Kom gerust een keer langs

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Naam(Vereist)