Industrieel onderhoud

Uw betrouwbare partner voor preventief en correctief onderhoud

Prozee verzorgt industrieel onderhoud voor opdrachtgevers uit uiteenlopende sectoren. Tot onze vaste klantenkring behoren gerenommeerde organisaties, zoals spoorwegbedrijven, gemeenten, de voedingsmiddelen- en zaadverwerkende industrie en paneelbouw. Tevens zijn we vaste partner voor het MKB.

Prozee voert preventief en correctief onderhoud uit aan productielijnen en procesinstallaties. Wij combineren mechanisch, elektro- en procestechnisch onderhoud in één servicepakket en bieden diverse onderhoudsmogelijkheden en contractvormen aan.

  • Preventief en correctief onderhoud
  • Hulp bij urgente storingen, ook zonder servicecontract
  • Adviezen en onderhoudsplannen op maat
  • 24-uursservicdienst

Wilt u meer informatie over industrieel onderhoud en/of ontdekken wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf? Neem dan contact met op ons door te bellen naar 0228 318 811 of door het contactformulier in te vullen.

Preventief onderhoud

Tijdig onderhoud is essentieel voor het in stand houden van betrouwbare installaties en productieprocessen. Prozee is uw betrouwbare partner in het uitvoeren van preventief onderhoud. Wij kunnen snel en efficiënt gevoelige onderdelen van uw machinepark signaleren zodat er maatregelen kunnen worden genomen om uitval te voorkomen. Ons team denkt in oplossingen om storingen aan machines, installaties en productieprocessen te voorkomen.

Correctief onderhoud

Prozee verzorgt naast preventief ook correctief industrieel onderhoud. Uitval van productielijnen kan u veel tijd en geld kosten. Door storingen snel op te sporen en op te lossen, kan uw productielijn weer snel worden hervat. Onze montagemedewekers staan 24 uur per dag, zeven dagen in de week voor u klaar om de continuïteit van uw organisatie te waarborgen. Prozee zorgt bovendien voor een milieuverantwoorde afvoer van materialen en chemische stoffen.

Onderhoudsmogelijkheden en contractvormen

Prozee biedt uiteenlopende onderhoudsmogelijkheden en -contractvormen voor industrieel onderhoud aan, waaronder SLA en KPI, met responstijden die aansluiten op uw bedrijfsbehoefte. Wij verzorgen altijd een heldere terugkoppeling en gedegen rapportages m.b.t. het industrieel onderhoud dat we voor u hebben verricht.

24uursservicedienst (0228 31 88 11)

De 24-uursservicedienst van Prozee staat 7 dagen per week tot u beschikking bij problemen en acute storingen. Ook zonder onderhoudscontract staat Prozee voor industrieel onderhoud voor u klaar. Om direct contact op te nemen bel: 0228 318 811.

Meer informatie

Wilt u meer informatie of ontdekken wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf? Neem dan contact op met Prozee door te bellen met 0228 318 811 of vul het contactformulier in.

Specialisaties

Contact

Prozee Techno Service B.V.
De Vijfhoek 3
1601ML Enkhuizen

0228 31 88 11
verkoop@prozee.nl

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Naam(Vereist)