Efficiënte en kostenbesparende machinebouw op maat

Prozee ontwerpt, ontwikkelt en produceert machines voor uiteenlopende opdrachtgevers en tegen concurrerende prijzen. Onze vakbekwame machinebouwers kunnen u helpen bij elke fase van machinebouw: van idee tot productie en aanpassing van machines en apparaten.

In onze machinefabriek in Enkhuizen bedenkt Prozee innovatieve oplossingen om uw productieproces efficiënter te maken. Bij de ontwikkeling en productie van machines streven wij naast efficiency, altijd betrouwbaarheid en bedienings- en onderhoudsgemak na.

Waarom kiezen voor Prozee machinebouw

 • Uw partner van idee tot eindproduct
 • Ruim 30 jaar ervaring in de machinebouw
 • Ervaren machinebouwers

Wilt u meer informatie over machinebouw of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf? Neem dan contact op met Prozee door te bellen met 0228 318 811 of door het contactformulier in te vullen.

Ervaren machinebouwers

Het team van Prozee bestaat uit ervaren machinebouwers die continu innovatieve oplossingen bedenken om de efficiëntie en kwaliteit van productieprocessen te maximaliseren.

Onze engineers werken met de meest geavanceerde 3D ontwerp- en tekenprogramma’s om apparaten en machines tot in detail vorm te geven en technische berekeningen uit te voeren.

Met de expertise die Prozee in huis heeft op het gebied van mechanica en besturingstechniek zijn wij in staat bedrijven te helpen bij zowel de ontwikkeling, productie als aanpassing van machines en apparaten.

Modern machinepark

Prozee beschikt over een uitgebreide machinefabriek in Enkhuizen die voorzien is van de modernste apparatuur.

In de fabriek vervaardigen wij de meeste machineonderdelen in eigen beheer. Hierbij staan de wensen van de opdrachtgever altijd centraal.

In onze fabriek assembleren wij complete machines en apparaten. We richten de productieruimte per opdracht klantspecifiek in en voorzien deze van utiliteit, magazijn, hijs- en hefmiddelen en speciaalgereedschappen. We stemmen, indien nodig, de personele capaciteit zelfs volledig af op de behoefte van de klant.

Machinebouw voor uiteenlopende markten

Prozee heeft een grote verscheidenheid aan opdrachtgevers. Wij ontwikkelen en bouwen zowel machines op grote als kleine schaal en bedienen uiteenlopende markten, waaronder:

 • Procesindustrie
 • Zaadverwerkende industrie
 • Chemische industrie
 • Drinkwaterbedrijven
 • Voedingsmiddelenindustrie
 • Openbaar vervoer
 • Gemeentes en
 • Overheidsinstanties

Ook in uw bedrijfstak stellen we ons zeer uitgebreide dienstenpakket beschikbaar. Wilt u direct weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met Prozee door te bellen met 0228 318 811 of door het contactformulier in te vullen.

Maatwerk

Aan de productie van ieder product worden andere eisen gesteld. Elk bedrijf is bovendien anders en vergt een eigen aanpak. Machinebouw is dan ook per definitie maatwerk en precisiewerk. Machines worden door Prozee volledig naar uw wensen en eisen gebouwd.

Voor Prozee is het bedenken en mee uitwerken van slimme constructies die de productieprocessen van een bedrijf verbeteren dan ook steeds weer een uitdaging.

Efficiënt en kostenbesparend

Door uw productieprocessen te stroomlijnen met de nieuwste technieken kunt u tijd en kosten besparen, zodat u uw aanschaf op termijn vanzelf terugverdiend.

Met innovatieve machines kunt u bovendien in veel gevallen menselijke fouten voorkomen, hetgeen de kwaliteit van het eindproduct ten goede komt. Efficiëntie en productverbetering gaan dan ook vaak hand in hand.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over machinebouw of wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf? Neem dan contact met op met Prozee door te bellen met 0228 318 811 of door het contactformulier in te vullen.

Gratis een offerte op maat? We staan 24/7 voor u klaar.

Logos

 • Metaal-uni-logo
 • erkend-leerbedrijf
 • logo-milieubarometerbedrijf
Offerte aanvragen