Bij Prozee hebben we ruim 30 jaar ervaring in skidbouw. Onze technisch specialisten werken nauw samen bij deze complexe en specialistische bouw. Zij zorgen op onze locatie voor de productie, programmering en de montage van de skid. Vervolgens komen we bij u langs op locatie, waarbij we de skid voor u monteren. Door prefab montage wordt uw productieproces zo kort mogelijk onderbroken.

Vragen over skidbouw? Neem direct telefonisch contact op via 0228 318 811 voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte op.

Stap 1

Offerte opvragen

Stuur simpelweg uw offerte in voor uw halffabricaat, framebouw of totale machine. Heeft u een spoedorder? Geef het aan.

Stap 2

Bestanden uploaden

Bij de aanvraag stuurt u alle nodige bijlagen in, dan zorgen wij ervoor dat u zo snel mogelijk uw offerte op maat ontvangt.

 

Stap 3

Productie wordt gestart

Prozee levert compleet:we produceren van de tekening, naar het ontwerp tot het geconserveerde product. We verwerken zowel RVS, staal als aluminium.

Stap 4

Levering van de bestelling

Met het just in time principe stemmen we uw opdracht af op de diverse leveranciers. Prozee waarborgt dat u uw eindproduct precies op tijd ontvangt.

 
RVS Skidbouw

Wat is een skid?

Een skid is een onderdeel van een procesinstallatie, die op een frame wordt gemonteerd. Een skid bestaat uit een simpel onderdeel (het frame) en een complex onderdeel (het procesonderdeel). Hier worden hardware, software, leidingen en constructie aan toegevoegd, zodat de skid aan de gestelde eisen voldoet. Voorbeelden van skids zijn pompen, tanks, leidingen en warmtewisselaars.

Wat is skidbouw?

Skidbouw betekent het complexe proces waarbij de skid wordt gebouwd. Meerdere technisch specialisten komen samen bij de realisatie van de skid: lassers, assemblagemedewerkers, maar ook de samenwerking met andere afdelingen is van belang: inkoop, planning en projectmanagement. Tot slot sluiten de specialisten de skid aan op de rest van het productieproces, bij u op locatie.

Ons machinepark

Onze innovatieve machines zijn voorzien van de modernste technologieën van deze tijd. Hiermee kunnen we u de beste kwaliteit en een snelle service garanderen. Spoedorder? Geen probleem. We zijn niet alleen trots op ons machinepark, maar ook op onze deskundige specialisten. Zij verwerken uw skidbouw tot in perfectie. Hiermee verzekeren we u van een gepaste skid.

RVS Skidbouw

Bekijk onze voltooide projecten

Neem eens een kijkje bij onze voltooide projecten. Prozee voert opdrachten uit voor uiteenlopende branches. U kunt ook bij ons terecht voor lasersnijdenleidingwerk en machinebouw.

Bekijk onze voltooide projecten:

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

  1. Onze specialisten verzorgen voor u het ontwerp van uw skid of dupliceren een bestaande installatie of machine.

  2. Vervolgens gaan we aan de slag met de productie. Het nodige leidingwerk wordt op maat gemaakt, de materialen hebben we op voorraad of worden besteld en de specialisten gaan aan de slag.

  3. Het frame wordt doorgaans vast gelast voor extra stevigheid. We monteren de installatie of machine op de skid. De nodig hardware en software voegen we toe.

  4. Vervolgens gaan onze engineers aan de slag met de programmering van de skid. We testen bij ons op locatie totdat uw skid naar perfectie functioneert.

  5. We komen bij u op locatie om de skid te integreren in uw productieproces. We zorgen ervoor dat de productie zo kort mogelijk wordt onderbroken.
RVS Skidbouw

Skidbouw door Prozee Techno Service

Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in het bouwen van skids? We hebben ruim 30 jaar ervaring en adviseren u gaandeweg van ontwerp tot integratie. Neem contact op met een van onze medewerkers om direct de mogelijkheden te bespreken. Ons telefoonnummer is 0228 318 811.

Voor een vrijblijvende prijsopgaaf vult u ons offerteformulier in. 

Scroll naar boven
Scroll naar top

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Naam(Vereist)