Turn-key projecten

Prozee’s totaalconcept voor projectmanagement

Projectmanagement is een belangrijk onderdeel van Prozee’s werkzaamheden. Wij kunnen uw project turn key, ‘sleutelklaar’ afleveren: het gehele proces van projectontwikkeling nemen wij dan voor onze rekening.

Prozee heeft ruime ervaring met het managen van grootschalige turn-key projecten. U heeft voortaan slechts één partner nodig bij het uitwerken van deze (grootschalige) projecten. Wij nemen u graag zorg uit handen en kunnen vele malen efficiënter werken dan wanneer uw project wordt opgesplitst in verschillende onderdelen.

Wilt u meer informatie over over hoe Prozee turn-key projecten aanpakt en wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem contact met ons op door te bellen naar 0228 318 811 of door het contactformulier in te vullen.

Alle kennis onder één dak

Met een trouw team werken wij dagelijks aan uiteenlopende technische uitdagingen. Door de allround expertise die we in huis hebben kunnen we uw project volledig uit handen nemen en het turn-key afleveren.
Van advies, ontwikkeling en engineering tot bouw, montage en onderhoud. Prozee biedt het totale pakket om uw projecten tot een succesvol einde te brengen.

Diensten

Door de nauwe samenwerking van de verschillende disciplines binnen ons bedrijf, hebben wij de specialistische kennis in huis om projecten in verschillende markten tot een goed einde te brengen. Prozee levert verschillende diensten bij turn-key projecten. Als projectmanager kunt u onder meer de volgende taken aan ons overlaten.

  • Advies / Engineering / Functioneel design;
  • Projectmanagement;
  • Procesautomatisering;
  • Procesvisualisatie;
  • Waterbehandelingsinstallatie;
  • Werktuigbouwkundige- en elektrotechnische installaties;
  • Bekabelings- en pneumatische installaties.

Uw project in goede handen

Wanneer u Prozee uw project laat managen, betekent dit niet dat u de controle uit handen geeft. Integendeel, Prozee vindt het belangrijk opdrachtgevers bij het gehele traject te betrekken. Uw wensen staan te allen tijde voorop. Bekijk ook eens onze pagina met projecten.

Meer informatie over turn-key

Wilt u meer informatie over over hoe wij turn-key projecten aanpakken en wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem contact met ons op door te bellen naar 0228 318 811 of door het contactformulier in te vullen.

Specialisaties

Contact

Prozee Techno Service B.V. De Vijfhoek 3
1601ML Enkhuizen

Scroll naar boven

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Naam(Vereist)