Over ons

Uw leverancier op het gebied van lasersnijden, leidingwerk, plaatbewerking, machinebouw, industrieel onderhoud en procesinstallaties.

DE VOORDELEN VAN PROZEE:

Just in time productie: geen opslagkosten

Minder manuren dus een scherpe prijs

Constante kwaliteit

Quick response manufacturing: spoedorders mogelijk

WIJ VERZORGEN:

Lasersnijden

Maatwerk machinebouw

Leidingwerk

Engineering

Onderhoud

Een hecht, ervaren team

Prozee is totaalleverancier van machines en installaties. Wij zijn landelijk actief en bedienen onze opdrachtgevers al sinds 1990. Sinds die tijd is Prozee uitgegroeid tot een groot, modern bedrijf met een hecht, ervaren en deskundig team. Onze medewerkers zijn goud waard. Zij hebben elk hun eigen expertise, maar één ding hebben ze in elk geval gemeen. Dat is hun bereidheid om mee te denken met onze opdrachtgevers. Er wordt doorlopend gewerkt aan een uitstekend kwaliteitsniveau.

Onze basis ligt in Enkhuizen. Van daaruit voorzien wij onze relaties van advies en dragen wij zorg voor ontwikkeling en engineering, maar ook voor de bouw, de montage en het onderhoud van machines en technische installaties. Wij zijn trots dat wij leverancier zijn van spoorwegbedrijven, gemeenten en waterleidingbedrijven, maar staan net zo enthousiast klaar voor de MKB’er.

 

Onze beloften:

  • Wij leveren wanneer u dat wilt, u heeft geen opslagkosten.
  • Wij leveren contante kwaliteit tegen een scherpe prijs.
  • Spoedorders zijn mogelijk.
  • Groot of klein, elke opdrachtgever heeft bij ons prioriteit.


Zoekt u een betrouwbare leverancier op het gebied van lasersnijden, plaatbewerking, machinebouw, industrieel onderhoud of procesinstallaties? Het team van Prozee komt graag met u in contact.