Machinebouwer Noord-Holland

Op zoek naar een machinebouwer? Prozee ontwerpt, ontwikkelt en produceert machines tegen aantrekkelijke prijzen. Wij zijn uw betrouwbare machinebouwer van idee tot eindproductie: alle stappen van het proces kunnen wij van u overnemen. Onze kernwaardes zijn: goede service,
efficiency en betrouwbaarheid.

Ervaren machinebouwer

Ons team bestaat uit ervaren machinebouwers die werken aan innovatieve oplossingen die de werking van uw productielijnen optimaliseren. Om apparaten en machines tot in de kleinste details te kunnen ontwerpen werken wij met moderne 3D ontwerpprogramma’s.

Moderne machinefabriek Enkhuizen
Onze machinefabriek is gevestigd in Enkhuizen, Noord-Holland. In deze geavanceerde productieruimte bedenken wij passende oplossingen om uw productielijn te optimaliseren. In onze fabriek ontwikkelen wij volwaardige machines en apparaten. Onze productieruimte wordt per opdracht specifiek voor de klant ingericht met de meest moderne productieapparatuur.


Machinebouw voor verschillende sectoren

Wij ontwerpen, ontwikkelen en produceren machines en apparatuur voor opdrachtgevers uit verschillende sectoren. Wij hebben ervaring in het bouwen van machines in de volgende branches:

  • Procesindustrie
  • Zaadverwerkende industrie
  • Chemische industrie
  • Drinkwaterbedrijven
  • Voedingsmiddelenindustrie
  • Openbaar vervoer
  • Gemeentes en overheidsinstanties


Maatwerk machinebouw

Elk bedrijf is anders en ieder productieproces vergt andere aandacht. Bij Prozee bouwen wij machines altijd op maat en specifiek gericht op de wensen van de opdrachtgever. Een ‘standaard’ machineontwerp bestaat bij ons niet. Vindt u het lastig om te bepalen wat voor functies uw machine precies moet hebben? Ook tijdens het ontwerpproces zijn wij er voor u. Wij bedenken slimme constructies die uw productieproces zullen optimaleren en werken deze vervolgens uit.


Onze machines: efficiënt en kostenbesparend

Door het optimaliseren van uw productieproces kunt u sneller, efficiënter en kostenbesparend werken. Op deze manier heeft u de aanschaf van uw nieuwe machine binnen een bepaalde tijd vanzelf terugverdient.


Meer informatie
Wij bouwen machines tegen concurrerende prijzen. Uiteraard is de kwaliteit van onze machines hoog. Wilt u direct weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met Prozee door te bellen met 0228-318 811 of door het contactformulier in te vullen.