Lasrobot

Prozee is voortdurend op zoek naar het verbeteren en versnellen van het productieproces. Met onze hypermoderne lasrobot versnellen we niet alleen het productieproces, maar ook de kwaliteit van het laswerk. Door de grote configuratiemogelijkheden van de lasrobot, zijn wij in staat om de meest uiteenlopende laswerkzaamheden snel en tegen een lage prijs voor u uit te voeren. Prozee biedt u dan ook de volgende voordelen:

  • Just in time productie; geen opslagkosten
  • Minder manuren dus een scherpe prijs
  • Constante kwaliteit bij seriematig lassen
  • Quick response manufacturing: spoedlevering mogelijk

Lagere productiekosten door onze lasrobot

Dankzij het robotlassen kunnen wij samen met u op structurele basis de kwaliteit verhogen en de productiekosten verlagen. Wilt u meer informatie over onze lasrobot prijs? Neem dan contact op via 0228 318 811 of vul het contactformulier in.

Vraag direct een offerte aanNeem contact op

Prozee: uw partner in robotlassen

Onze specialisten helpen u graag om het product dat u wilt laten robotlassen zo efficiënt mogelijk te ontwerpen. Daarbij kijken we niet alleen naar de complexiteit van het product, maar adviseren wij u ook graag in het aantal onderdelen. Op die manier worden de productiesnelheid en de kwaliteit hoger, blijft de functionaliteit van uw product gelijk en zijn de productiekosten lager. Daarnaast leveren wij uw producten volgens het just-in-time principe, zodat u geen opslagkosten heeft. Prozee is uw partner in robotlassen.

Over onze OTC lasrobot

De 7-assige lasrobot van het merk OTC beschikt over een extra elleboogas. De robot kan daarmee om obstakels heen manoeuvreren. Ten opzichte van de conventionele 6-assige robot, heeft deze lasrobot een groter bereik en binnen dat bereik meer flexibiliteit. Ook het lassen van ruimtelijke objecten (kasten, behuizingen etc.) aan binnen- en buitenzijde gaat vele malen sneller. Daarnaast zijn de computerbesturing, de lasrobot en de lasmachine optimaal op elkaar afgestemd.

MIG/MAG lassen

Het meest gebruikte lasproces dat wij veelal gebruiken met deze lasrobot, is het MIG/MAG lassen. Het grote voordeel van deze methode is dat er geen voorbehandeling nodig is. Daarnaast biedt het de volgende voordelen:

  • Uitstekend te automatiseren
  • Hoge neersmeltsnelheid
  • Geen nabehandeling
  • Goedkoper dan andere methoden

Neem contact op

Naast het robotlassen verzorgen wij ook het lasersnijden, het zetten of andere nabewerkingen van uw product. Als totaalleverancier en flexibel bedrijf reageren wij snel en adequaat op uw wensen. Neem voor meer informatie over onze mogelijkheden contact op via 0228 318 811 of vul het contactformulier in.

Offerte opvragen