Industrieel onderhoud Noord-Holland

Op zoek naar een ervaren en betrouwbare partner voor onderhoud aan uw productielijnen of -installaties in Noord-Holland? Prozee verzorgt industrieel onderhoud voor bedrijven uit verschillende sectoren.

Wij zijn gevestigd in Enkhuizen en staan bekend als een betrouwbaar en professioneel leverancier op het gebied van lasersnijden, leidingwerk, plaatbewerking, machinebouw, industrieel onderhoud en procesinstallaties. Eerdere onderhoudsopdrachten voerden wij uit voor spoorwegbedrijven, gemeenten, de voedingsmiddelenindustrie en paneelbouw. Wij voeren verschillende soorten onderhoud uit.

Preventief onderhoud machines

Preventief onderhoud wordt ook wel proactief onderhoud genoemd. Het met regelmaat onderhouden van machines, installaties en productieprocessen verkleint het risico op problemen als schade, uitval of andere gebreken. Preventief onderhoud verhoogt de betrouwbaarheid van de installatie of machine.

Tijdens een preventieve onderhoudsbeurt kunnen wij snel en effectief zwakke onderdelen van uw machinepark signaleren. Wij spelen hier op in en nemen maatregelen die toekomstige problemen voorkomen.


Correctief onderhoud 

Naast preventief onderhoud verzorgen wij ook correctief onderhoud aan machines, installaties en productieprocessen. Wanneer er een storing plaatsvind in uw machinepark dan is het noodzakelijk dat deze zo snel mogelijk verholpen wordt. Machines en installaties die stil komen te liggen kosten u namelijk een hoop tijd en geld.

Onze montagemedewerkers zijn in geval van storing 24 uur per dag bereikbaar. Op deze manier waarborgen wij de continuïteit van uw organisatie.


Onderhoudscontracten
Wij bieden verschillende onderhoudscontracten voor industrieel onderhoud aan. Sluit u bij ons een onderhoudscontract af, dan kunt u uitgaan van een flexibele en professionele behandeling. Wij versturen een duidelijke documentatie met betrekking tot het industrieel onderhoud dat wij voor u verricht hebben.


24uurs-servicedienst
In geval van storingen en andere gebreken aan uw machinepark of industriële installatie is onze servicedienst 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Ook wanneer u geen onderhoudscontract heeft afgesloten kunt u gebruik maken van deze storingsdienst.


Meer weten over Prozee?
Wilt u meer weten over onze industriële onderhoudsdiensten? Neem dan contact met ons op via: 0228-318 811