Assemblage

Wij verzorgen ook het ontbramen, kanten of andere nabewerkingen van het product. Wij zijn een totaalleverancier en flexibel bedrijf dat snel kan reageren op uw wensen. Voor meer informatie over lasersnijden neemt u contact op via 0228 318 811 of vul het contactformulier in. 

Stap 1

Offerte opvragen

Stuur simpelweg uw offerte in voor uw halffabricaat, framebouw of totale machine. Heeft u een spoedorder? Geef het aan.

Stap 2

Bestanden uploaden

Bij de aanvraag stuurt u alle nodige bijlagen in, dan zorgen wij ervoor dat u zo snel mogelijk uw offerte op maat ontvangt.

 

Stap 3

Productie wordt gestart

Prozee levert compleet:we produceren van de tekening, naar het ontwerp tot het geconserveerde product. We verwerken zowel RVS, staal als aluminium.

Stap 4

Levering van de bestelling

Met het just in time principe stemmen we uw opdracht af op de diverse leveranciers. Prozee waarborgt dat u uw eindproduct precies op tijd ontvangt.

 

Assemblage bij Prozee

Tekst volgt.

4 factoren die de prijs beïnvloeden

De prijs wordt bepaald aan de hand van een aantal factoren waaronder benodigde voorbereidingstijd, insteektijd, plaatdikte en het type gas dat wordt gebruikt. Ook is het ontwerp prijsbepalend. Om de kosten te drukken, geven we u hieronder een aantal tips:

 

  1. Voorkom scherpe bochten in het ontwerp, omdat de snijmachine niet op volle snelheid een scherpe bocht kan maken. Lasersnijden kost hierdoor meer tijd, waardoor de totale kosten ook hoger uitvallen.
  2. Kies indien mogelijk voor lasersnijden met zuurstof, want lasersnijden met zuurstof is goedkoper dan lasersnijden met stikstof. Helaas is het niet altijd mogelijk om te kiezen tussen deze gassen.
  3. Beperk insteken tot het minimum, aangezien insteken in vergelijking met lasersnijden veel tijd kost. Bij lasersnijden moet er eerst een gaatje lasergesneden worden om vervolgens de rest van de uitsparing uit te snijden. Ontwerpen met veel gaten en uitsparingen kosten hierdoor meer geld dan ontwerpen waar weinig ingestoken moet worden.
  4. Korte ontwerpen zijn goedkoper dan ontwerpen met een grotere lengte. Bij een lang ontwerp neemt lasersnijden meer tijd in beslag. Daarnaast passen er bij grote ontwerpen minder producten op één plaat, waardoor sneller van plaat moet worden gewisseld.

Assemblage

Tekst volgt..

Tekst volgt..

Tekst volgt..

Assemblage

Tekst volgt..
ontbraam machine

Vragen aan Prozee?

Wij verzorgen ook het zetten, afbramen, lassen of andere nabewerkingen van het product. Wij zijn een totaalleverancier en flexibel bedrijf dat snel kan reageren op uw wensen. Wilt u meer informatie ontvangen over lasersnijden van Prozee? Neem dan contact op via 0228 318 811 of vul het contactformulier in.

Scroll naar boven

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Naam(Vereist)