✓ Snelle service
✓ 24/7 bereikbaar
✓ Verzorgt gehele productieproces

Een constructiewerk offerte op maat

Een constructiewerk offerte op maat Bent u op zoek naar deskundig constructiewerk en wilt u snel een nauwkeurige offerte? Dan zit u bij Prozee Techno-Service helemaal goed. Wij hebben namelijk een professioneel team dat bestaat uit vakkundige werknemers. Constructiewerk vormt de basis voor bouw van machines, installaties en gebouwen. Daarom is het zeer belangrijk dat dit goed wordt uitgevoerd.

Vraag een offerte aan om materiaal te laten CNC-frezen

Laat u niet verrassen en vraag snel een nauwkeurige offerte voor uw constructiewerk bij ons aan

We zijn een totaalleverancier in metaalbewerking, die een snelle service op maat aanbiedt. Daarom zijn we ook uitstekend geschikt voor spoedgevallen. Bij constructiewerk verbinden en vervormen we secuur metalen profielen en platen stevig aan elkaar vast. We construeren allerlei materiaal voor zowel grote als kleine eindproducten.

CNC kantbank

We voeren het gehele productieproces voor u uit

Constructiewerk vormt de basis een bouwproject. Maar wij doen nog veel meer. We verzorgen het gehele productieproces van ontwerpen, produceren, monteren tot aan onderhouden. Naast constructiebewerking voeren we nog veel meer taken voor u uit. Een kleine greep uit onze werkzaamheden zijn:

medewerkers PROZEE

Vraag bij ons een offerte aan voor uw constructiewerk

Bij ons krijgt u binnen 24 uur een offerte op maat voor uw constructiewerk. Zo weet u gelijk waar u aan toe bent. Met onze moderne machines en productietechnieken bieden we een uitgebreide technologische basis. Kies voor stevig constructiewerk op maat. Bent u geïnteresseerd? Benader ons via het contactformulier of bel naar 0228 318 811 en vraag een offerte aan voor uw constructiewerk.

Kom gerust een keer langs

Scroll naar boven

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Naam(Vereist)