Adresgegevens

Prozee Techno Service B.V.
De Vijfhoek 3
1601ML Enkhuizen

T 0228 31 88 11
E verkoop@prozee.nl

Certificering

Kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu staan bij ons hoog in het vaandel. 
Wij zijn ISO 9001, ISO 14001 en VCA**  gecertificeerd. Tevens zijn wij BRL K903 gecertificeerd.

Bekijk ons ISO 9001 certificaat hier.

Bekijk ons VCA certificaat hier.

VCA** 2008/5.1

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. VCA gecertificeerde bedrijven werken met een VGM beheersysteem dat voldoet aan de ARBO-regels op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Lees meer over VCA.

ISO 14001

ISO 14001 is een standaard op het gebied van milieumanagement, ontwikkeld door de Internationale Organisatie voor Standaardisatie. Met een milieuzorgsysteem volgens de ISO 14001-norm worden milieurisico’s van de bedrijfsvoering beheerst of indien mogelijk verminderd. Lees meer over ISO 14001.

Bekijk certificaat hier.

PUBLICATIEREEKS GEVAARLIJKE STOFFEN (PGS 31)

De Publicatiereeks Gevaarlijke Stoffen bevat richtlijnen voor de productie, transport, opslag en gebruik van gevaarlijke stoffen. Element 31 bevat de voorschriften voor opslag van vloeibare chemicaliën. Prozee werkt volgens deze richtlijnen om mens en milieu te beschermen tegen de risico’s van deze chemicaliën.

ERKEND LEERBEDRIJF

Hét kennis- en adviescentrum voor technisch vakmanschap Kenteq heeft Prozee erkend als leerbedrijf. Prozee is door deze erkenning gekwalificeerd voor het bieden van leerwerktrajecten aan vmbo-leerlingen, bieden van stages aan mbo-leerlingen (BOL), opleiden van mbo-leerlingen en eigen medewerkers en het verzorgen van de beroepspraktijkvorming (BBL). Prozee staat garant voor deskundige praktijkbegeleiding en een goede werk- en leeromgeving voor het verkrijgen van kwalificaties op onder meer de vakgebieden: metaalbewerking, plaatwerk, lassen, constructie- en installatietechniek, apparatenbouw en industrieelonderhoud. Lees meer over Kenteq erkend leerbedrijf.

Contactpersoon
Bedrijfsnaam
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Vraag of opmerking*


 

We wijzen je op onze privacy- en cookieverklaring.