Adresgegevens

Prozee Techno Service B.V.
De Vijfhoek 3
1601ML Enkhuizen

T 0228 31 88 11
E verkoop@prozee.nl

Blog

BLACK BOX VOOR SCHEPEN

BLACK BOX VOOR SCHEPEN

Prozee werd gevraagd om een black box voor schepen te maken.
Zier hier het begin tot eindproduct. 
Met een trouw team werken wij dagelijks aan uiteenlopende technische uitdagingen. Door de allround expertise die we in huis hebben kunnen wij uw project volledig uit handen nemen en het turn-key afleveren.
Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? bel ons op 0228-318811 of mail naar info@prozee.
PROZEE neemt nieuwe AMADA LC3015F1NT lasersnijmachine in gebruik.

PROZEE neemt nieuwe AMADA LC3015F1NT lasersnijmachine in gebruik.

PROZEE, een flexibel bedrijf dat snel kan reageren, daar gaat het om in de huidige markt, iedereen wil zijn voorraden omlaag brengen maar evengoed tijdig kunnen leveren. Lagere kosten, hogere marktgerichtheid Afgelopen maand heeft AMADA onze nieuwe 4 KW lasersnijmachine in Enkhuizen geïnstalleerd, gelijktijdig met de installatie hebben ook de trainingen plaatsgevonden voor zowel de programmeurs als voor de operators. De machine is nu volledig operationeel voor productie.
Prozee in het nieuws!

Prozee in het nieuws!

In het nieuws van Omnyacc GoesDeen welteverstaan. In de nieuwsbrief van augustus van het accountantskantoor staat namelijk een interview met onze directeur Bart Gerritsen. Wij zijn natuurlijk hartstikke trots!
Een goede buur...

Een goede buur...

Afgelopen week konden we onze buurman M2 Printing uit de brand helpen. Er was een defect aan hun textielprinter en het vervangende onderdeel moest vanuit Japan komen: een levertijd van minimaal 5 werkdagen. Wij konden het defecte onderdeel snel namaken, waardoor de productie snel weer kon worden hervat.